OMAN -THAILANDA-CAMBODGIA-VIETNAM  FEB 2016 30 ZILE /27 NOPTI  2250 € / pers taxe Incluse

Ziua 1-01.02 – CONSTANTA . Intalnire la ora 12.00 la aeroportul Kogalniceanu pentru imbarcare si spre Milano . Sosire in Milano la ora 15.20.  Cazare in Milano .

Ziua 2 -02.02 .MILANO . Tur Milano  pina la ora 17.00 cind ne deplasam la aeroport pentru zbor Oman Air cu destinatia Muscat .Ne imbarcam la ora 21.30 pentru un zbor de 7 ore pina in Muscat. Ajungem in Muscat la ora 7 dimineata. Ne luam viza de intrare in emirat si plecam sa exploatam orasul .

Ziua 3 -03.02 .Muscat . Ne luam viza de intrare in emirat si plecam sa exploatam orasul . pina la ora 22 .00 cind ne imbarcam in zborul catre Bangkok .

Ziua 4-16 -04.02-16.02. BANGKOK –PATTAYA . Ajungem in Bangkok la ora 8 dimineata . Dimineata dupa formalitatile de viza ne deplasam la hotel in Pattaya pentru cazare. Cazare in Pattaya hotel 3* .  Pattaya .Timp liber pentru plaja

Ziua 16- 16.02. PATTAYA-BANGKOK -SIEM REAP .Ne deplasam la aeroport pentru zbor Air Asia catre Siem Reap ( Cambodgia ) . imbarcare la ora 19.50 . Ajungem in Cambodgia la ora 21.00. Dupa formalitatile de viza ne deplasam la hotel . Ne cazam in zona Old Market la un hotel 3*.

Ziua 17-17.02 SIEM REAP. Mic dejun . Azi vizitam : Cradle of Angcor Civilization, temple antice, construite intre secolele IX – XIII, fiind vechea capitala a Imperiului Khmer. Dupa- amiaza, plimbare cu barca pe raurile Tonle Sap, spre satul Khneas Chong si ,,Lacul Mare” din Cambodgia si cel mai mare din Asia, pentru a admira biodiversitatea care il transforma intr-o minune ecologica a lumii. Vizita si cumparaturi la Old Market & Colonial . Cazare Siem Reap

ASIA CAMBOGIA angkor wat siam SIEM reap (102)

Ziua 18-18.02 SIEM REAP. Mic Dejun . Templele din  Angkor   .  Astazi se vor vizita – Templele din Angkor vom incepe cu Angkor Thom, cu celebrul Templu Bayon, compus din 54 de turnuri gotice decorate cu 216 fete zambitoare Avalokitesvara. Continuam cu  Templu Baphuon – o reprezentare piramidala a muntelui sacru Meru. Templul Baphuon, din nord-vestul Cambodgiei, descris drept cel mai mare puzzle din lume, datează din secolul XI şi a fost aproape de a se prăbuşi, în anii 1950, iar arheologii francezi au fost nevoiţi să îl demoleze, după care au consolidat fundaţia şi l-au reconstruit. Dejun. Dupa-amiaza se viziteaza Angkor Wat – una dintre cele mai mari si mai sacre cladiri din lume. Angkor Wat combină două planuri de bază ale arhitecturii templului Khmer: muntele templului si mai tarziu templul. Templul Phnom Bakheng, primul templu din regiunea Angkor, datand din primele decenii ale secolului al IX-lea este inconjurat de 108 de turnuri. Templele Bakong, Prah Ko si Prei Monli din Roluos, la sud de complexul Angkor, sunt asezate in asa fel incat oglindesc constelatia Corona Borealis. Templul Ta Prohm este templul inghitit de jungla al lui Jayarman VII . Cazare in Siem Reap

Ziua 19- 19.02  SIEM REAP . Mic Dejun . Timp liber pentru cumparaturi si odihna . Cazare in Siem Reap

Ziua 20- 20.02  SIEM REAP –PHNOM PENH. Mic Dejun . Plecam cu autocarul spre Capitala Cambodgiei.  Seara ajungem si ne cazam in hotel 3* .

Ziua 21- 21.02 . PHNOM PENH . Mic Dejun .Astazi vom vizita capitala Cambodgia.  Vom face turul orasului Phnom Penh. Vizitarea locului de promenada, impanzit de baruri cu aspect international, cu restaurante deschise in vilele coloniale datand din secolul al XIX-lea. Vizita la Toul Tompong Market, ,,piata ruseasca” este o experienta inedita: tarabe joase din lemn, o aglomeratie de marfuri si cea mai amare bariera, limba, deoarece khmerii nu stiu nici o limba straina. Muzeul National, care conţine peste 5000 de obiecte de arta, a fost construit de francezi in anul 1917 si adaposteste o serie intreaga de artefacte.  De asemena se viziteaza Daun Wat Phnom Penh, construita de catre doamna Daun Penh în 1372 pe un mic deal. Wat Phnom ramane cel mai inalt deal artificial din Phnom Penh si un cautat centru de agrement. Cazare in Phnom Penh .

Ziua 22-22.02 Phnom Penh –Ho Chi Minh ( Saigon ) . Mic Dejun .Azi vom parasi  Cambodgia si vom trece granita in Vietnam. Seara cazare in Ho Chi Minh in zona ultracentrala la hotel 3*.

Ziua 23-23.02 . Ho Chi Minh Mic Dejun . Azi vom face un tur in Ho Chi Minh; turul incepe cu Templul Thien Hau, situat in Chinatown, apoi Piata Binh Tay, unde vom putea achizitiona suveniruri. Dupa pranz, vom vizita Muzeul de Razboi si Palatul Independentei (Reunification Hall), fostul Palat Prezidential. Vom continua turul pe jos si vom mai vedea vechea cladire a Postei din Saigon, Catedrala Notre Dame, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), Hotelul Continental, Opera si Primaria. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3*.

Ziua 24-24.02. Ho Chi Minh ( Saigon ) Mic Dejun . Astazi este zi libera pentru activitati individuale, tururi optionale sau shopping. Strazile centrale sunt pline de magazine si buticuri in care poti gasi cam tot ceea ce se gaseste intr-o tara occidentala, inclusiv haine de firma sau cosmetice consacrate in toata lumea. Obiecte traditionale, amintiri din razboi, bauturi vietnameze, hrana neconventionala, artizanat, fructe si legume se gasesc in piata Ben Thanh. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

thailanda piata plutitoare bangkok

 Ziua 25-25.02  HO Chi Minh – DELTA MEKONG – HO Chi Minh . Turul de oras in Ho Chi Minh incepe cu o vizita la Templul Thien Hau situat in Chinatown, apoi vei ajunge in Piata Binh Tay – piata centrala, unde vei putea achizitiona suveniruri. Vei vizita o fabrica de lacuire a obiectelor din lemn; vei mai vizita si muzeul de medicina traditionala vietnameza – Muzeul FITO; te vei intoarce in centrul orasului, pentru o incursiune in piata Ben Thanh. Dupa amiaza vei vizita Muzeul de Razboi si Palatul Independentei – fostul Palat Prezidential. Vei continua turul pe jos si vei mai vedea vechea cladire a Postei, Catedrala Notre Dame, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), Hotelul Continental, Opera si Primaria. Dupa vizitarea obiectivelor istorice vei degusta o inghetata servita la Fanny, intr-un salon original cu o atmosfera frantuzeasca tipica. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 26 26.02. HO chi minh. Mic Dejun . HO CHI MINH – TAY NINH – TUNELURILE CU CHI – HO CHI MINH .Astazi vom pleca spre Tay Ninh, unde vom vizita Templul Cao Dai; vei servi pranzul la un restaurant local dupa care vei face un tur la faimoasele tuneluri Cu Chi. Vom incepe vizita cu sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc; daca preferi sa ramai la suprafata, vei putea admira aceste zone excavate de deasupra. Seara ne intoarcem in Ho Chi Minh. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 27 27.02 HO CHI MINH – BANGKOK .  Mic Dejun . Plecam spre Bangkok .Cazare in Bangkok .

Ziua 28  28.02 Bangkok .Timp liber

TEMPLUL DE MARMURA BANGKOK

Ziua 29- 29.02 . BANGKOK – MILANO .Deplasare la aeroport pentru imbarcare si zbor la 09.20 cu Compania Oman Air . Ajungem in Milano la ora 19.00 . Cazare in Milano .

Ziua 30- 01.03 . MILANO – CONSTANTA .Mic Dejun . Timp liber pina la ora 12.00 cind plecam spre aeroport pentru imbarcarea la ora 15.00 pentru zbor spre Romania . Seara ajungem in Constanta

muscat oman

TARIF  2250 €/ PERSOANA

VA RUGAM NU UITATI DE FOTOGRAFII !!!!

CAZARE HOTELURI  3*   

TARIFUL INCLUDE:  – bilete avion Constanta -Milano –Bangkok –Milano – Constanta ; Bilete avion Bangkok –Siem Reap si Ho Chi Minh -Bangkok ; 27 nopti de cazare in camera de 2 locuri in hoteluri de 3*: 2 nopti cazare Bangkok , 2 nopti Phnom Penh ; 4 nopti in Siam Reap , 5 nopti in Ho Chi Minh ,  12 Nopti in Pattaya , 2 nopti in Milano ;

vietnam orezarii  vietnamezi

TARIFUL NU INCLUDE : Transferuri locale ( maxim 120 € /pers ) ; Taxa viza Oman 15 € / pers ;taxa de viza Thailanda  cca 25 € /pers x se plateste de 2 ori pentru 2 intrari  ; viza Cambodgia ( aprox. 30 $ ) ; taxa de viza Vietnam 45 € / pers ; nu include intrarile la obiectivele turistice din program ( maxim 100 € /pers ) ; programele optionale orice alt serviciu care nu este inclus la tariful include ; asig. medicala ( 140 lei ) ; asigurarea storno 2 % din valoarea programului

Circuit Argentina –Uruguay-Paraguay- Brazilia 27 zile / 25 nopti 2250 €/ taxe incluse

 

Ziua 01-09.11.2015 .CONSTANTA-MILANO . Intilnire la aeroportul Mihail Kogalniceanu pentru zbor spre Milano . Ajungem la Milano la ora 15.00 . Cazare la hotel 3* .Timp liber pentru a descoperi orasul si ultimele cumparaturi.

Ziua 02-10.11.2015 .MILANO – BUENOS AIRES. Plecam spre aeroportul din Milano pentru imbarcare si zbor KLM spre Buenos Aires cu escale scurte (1 ora in Amsterdam si Sao Paulo ). Dupa un zbor de 17 ore cu tot cu escale ajunge in cursul serii in Buenos Aires . Deplasare la hotel si cazare la hotel 3*in zona centrala a metropolei .

Ziua 03-11.11.2015 BUENOS AIRES  Mic Dejun . Azi vom face un tur de oras care poate incepe cu Teatrul Colon, teatru care se bucura de un real succes international, aici performand Luciano Pavarotti, Placido Domingo si multi altii. Continua cu Plaza de Mayo, centrul istoric si politic al capitalei argentiniene. In aceasta piata se evidentiaza Catedrala Metropolitana, Casa Guvernului si Cabildo . Dupa amiaza timp liber . Cazare la hotel 3*.

Ziua 04-12.11.2015 BUENOS AIRES  .Mic Dejun . Azi vom continua deascoperirea orasului vizitind cartierul San Telmo, deseori asociat cu tango-ul si cartierul La Boca. Aici vei gasi grandiosul stadion al celei mai iubite echipe de fotbal argentiniene, Boca Juniors. Tot aici vei poti vizita , El Caminito , strada cu adevarat muzeu Turul se poate incheia cu o vizita in cartierele Palermo si Recoleta, cartiere exclusiviste in care vei vizita parcuri, gradini, monumente si multe altele. Intr-una dintre aceste seri iti recomandam Esquina Carlos Gardel pentru a servi o cina tipic argentiniana si pentru a lua parte la un traditional show de tango. Show-ul dureaza aproximativ 90 de minute, in componenta caruia participa 22 de artisti profesionisti. Fiecare detaliu al salii de spectacol este destinat sa te transporte intr-o memorabila experienta istorica si culturala. Chiar si statuia iubitului Carlos Gardel te intampina cu mare drag inca de la intrare. Vacanta in Argentina nu este completa fara a face un tur la o estancie. Vei gusta cu adevarat din viata traditionala a argentinienilor. Vei parasi Buenos Aires si te vei indrepta catre inima pampasului, unde vei face cunostinta cu cei mai liberi argentinieni, gauchos. Vei face un tur la Estancia Santa Susana. Vei participa la numeroase demonstratii de calarie, spectacole de tango si daca te incumeti, poti incerca calaritul sau poti descoperi tainele tangoului. Cazare la hotel 3*.

Ziua 04-12.11.2015 BUENOS AIRES : Mic Dejun .Astazi iti vei putea petrece timpul asa cum doresti, relaxandu-te sau plimbandu-te pe strazile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta si San Telmo, Palermo sau Port Madeira ale unui oras cu traditii si o atmosfera de epoca. Seara ti se va asigura transferul la localul Gala unde vei asista la un show de tango acompaniat de o cina traditionala argentiniana. Localul se afla in zona San Telmo si a devenit un adevarat monument istoric ale carui decoruri sunt menite a intretine o atmosfera de epoca si a asigura cadrul perfect pentru exceptionalele spectacole de tango. Cazare la hotel 3*.
Ziua 05-13.11.2015 BUENOS AIRES – MONTEVIDEO .Mic dejun. Transfer la port. Traversare Rio de la Plata cu feribotul  de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay) –plimbare pietonala (o ora) prin vechiul oras colonial Vom strabate ingustele stradute pline de istorie si un farmec colonial vizitand astfel Piata Centrala Armas, Strada Suspiros, Farul, Poarta Orasului si ruinele Manastirii San Francisco .Apoi ne despartim de pitorescul oras sin e continuam deplasare cu autocarul la Montevideo   
Sosire la Montevideo, capitala “Elveţiei Sudamericane” cum este supranumit Uruguay. Tur de oraş: Oraşul Vechi, Catedrala Metropolitană, Piaţa Matriz, El Cabildo, zona Pietonală Sarandi, Târgul Poporului, Piaţa Independenţei, Palatul Legislativ, Cartierul Prado, El Rosedal, Grădina Botanică, Biserica Surorilor Carmelite, Reşedinţa Suarez, La Rambla. Transfer la Punta del Este în microbus. Cazare in Montevideo hotel 3*

Ziua 06-14.11.2015 MONTEVIDEO-PUNTA Del ESTE .Mic dejun Optional azi putem vizita cea mai celebra statiune din Uruguay : Punta Del Este, perla Atlanticului sud-american. Scurt tur al staţiunii: Farul, Portul, Colţul celor 4 mari, Cartierul San Rafael, Terenul de Golf, Colţul Indian, Cartierul Beverly Hills, Punta Ballena. Plaja. Dupa Amiaza ne intoarcem in Montevideo .Cazare in Montevideo hotel 3* . Pentru cei care nu opteaza pentru vizita la Punta del Este timp liber in Montevideo pentru a continua explorarea orasului . Cazare in Montevideo –hotel 3* .

Ziua 07-15.11.2015 . MONTEVIDEO –Buenos Aires . Mic dejun . Timp liber pentru ultimele cumparaturi si dupa amiaza deplasarea pe ruta de intoarcere spre Buenos Aires . Seara cazare in Buenos Aires Hotel 3* .

Ziua 08-16.11.2015. Montevideo –Formosa . Mic Dejun . Timp liber pina la ora 14. Apoi parasim hotelul pentru deplsare la aeroport pentru zbor de 2 ore spre Formosa o localitate mica la granita cu Paraguay .Cazare in Formosa 3*.

 Ziua 09-17.11.2015. Formosa -ASUNCION .Mic dejun si apoi ne imbarcam in autocarul care ne va duce in Paraguay la Asuncion .Dupa un drum de 120 km ajungem la prinz in Asuncion. Cazare la Hotel 3* situat central in Asuncion.

Ziua 10-18.11.2015. ASUNCION . Mic Dejun. Timp liber in Asuncion .Cazare in Asuncion.

Ziua 11-19.11.2015. ASUNCION_IGUAZU Mic Dejun.Ne imbarcam in autocar pentru deplasare la casacada Iguazu unde ajungem in cursul serii . Cazare in Iguazu hotel 3*. (partea barziliana ).

Ziua 12-20.11.2015.IGUAZU (BRAZILIA ) Mic Dejun . Azi vom vizita partea braziliana a parcului si casacadei .Cazare in Iguazu hotel de 3*.

Ziua 13-21.11.2015. IGUAZU (ARGENTINA )Mic Dejun. Continuam vizita cu deplasare in partea argentiniana a cascadei ( partea cea mai spectaculoasa ) Vom explora partea argentiniana a cascadelor Iguazu. Principala cascada, Devil Throat, are aproape 80 m inaltime si este cea mai spectaculoasa dintre cascade. Exista doua circuite de vizitare, circuitul superior care duce deasupra cascadelor si cel inferior care duce sub cascade. .Cazare in Iguazu hotel 3*.

Ziua 14-22.11.2015. IGUAZU .Mic Dejun . Zi libera pentru odihna sau vizita la barajul ITAIPU. Cazare in Iguazu hotel 3*.

De stiut si vizitat in Foz de Iguazu :  Cascadele Iguaçu:  sunt amplasate pe fluviul Iguazu la granița dintre Argentina (provincia Misiones) si Brazilia (statul Paraná). Cascadele sunt extinse pe o lungime de 2,7 km, avand o inaltime ce variaza intre 82 si 62 de metri. Regiunea cu cataracte a fost declarata in anul 1984 Rezervatie a Biosferei.  Cele mai multe caderi de apa se afla pe teritoriul Argentinei (80%), panorama lor putand fi admirata de pe  teritoriul brazilian. Cascadele sunt despartite de circa 900 de insulite, loc de cuibarit pentru numeroase inaripate.

 Parcul National Iguaçu, extins in Brazilia si Argentina, unde se afla cataractele fluviului Iguaçu si un rai al pasarilor salbatice.

 Barajul Itaipu, ce produce aproximativ 20% din necesarul de electricitate al Braziliei. Aici se afla cel mai mare generator de energie electrica din lume.

 Daca v-ati conformat gandului ca puteti fi doar intr-un singur loc la un moment dat, se pare ca nu ati ajuns la Fronteira Tripice, locul în care limitele tarilor Brazilia, Argentina și Paraguay isi dau intalnire. Toate schimburile comerciale dintre Brazilia si vecinele sale Paraguay si Argentina utilizează Podul Prieteniei respectiv Podul Fraternitatii.

Moscheea  Omar Ibn Al-Khattab, cea mai mare din America Latina.
Ziua 15-23.11.2015. IGUAZU –RIO DE JANEIRO . Mic Dejun . Timp liber pina la ora 12 cind plecam la aeroport pentru zbor catre RIO. Ajungem aici in cursul dupa amiezii si ne cazam la Copacabana in hotel 3*+ la 50 m de Plaja din Copacabana.

Zilele 16-24  24.11- 01.12.2015. RIO DE JANEIRO . Mic Dejun Timp liber pentru plaja si vizite .Cazare in Rio de Janeiro –Copacabana hotel 3*+.

De stiut si vizitat la Rio de Janeiro

Rio de Janeiro este una dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii şi totodată una dintre cele mai căutate destinaţii. Rio este unul dintre centrele economice şi culturale ale Americii de Sud, unde se produce 60% din GDP-ul brazilian. Rio este o metropolă cosmopolită dezvoltată cu aproape şase milioane de locuitori şi cu două milioane de vizitatori străini şi cinci milioane de vizitatori brazilieni. Centru cultural, comercial şi industrial, Rio este locul desfăşurării  a numeroase târguri, expoziţii şi conferinţe. Plaja nisipoasă lungă de 90 km, a treia pădure citadină a lumii, Statuia Mântuitorului considerată emblema oraşului, muntele din granit Pâine de Zahăr aflat pe ţărm, lacurile şi lagunele fac un peisaj unic din Rio.
Cea mai renumită atracţie din Rio este statuia Mântuitorului Isus Cristos de pe Muntele Corcovado. La statuie se poate ajunge cu tramvaiul. De la locul de belvedere aflat la baza statuii se distinge clar cum munţii împart Rio de Janeiro în patru părţi. Acestea sunt Centrul (Centro), Zona de Est (Zona Oeste), Zona de Nord (Zona Norte) şi Zona de Sud (Zona Sul), pe teritoriul celei din urmă se găsesc majoritatea atracţiilor din Rio, inclusiv Muntele Pâine de Zahăr („Pão de Açúcar”) şi plajele cunoscute.
În Zona de Nord se găseşte renumitul stadion “Maracanã”, unde a jucat odinioară şi legendarul Pelé. Zona de Est este partea modernă cu multe centre comerciale şi plaje minunate. Centro este colecţionarul locurilor istorice şi centrul vieţii culturale.

Vremea din Rio de Janeiro

Clima caracteristică din Rio de Janeiro este cea tropicală. Vara, între lunile Decembrie şi Martie deseori sunt ploi abundente, în părţile interioare ale oraşului sunt obişnuite şi temperaturile de 40°C. În fiecare lună în oraş temperatura poate ajunge la 27°C. Pe ţărm briza oceanului scade temperatura. În Rio media temperaturii minime anuale este de 25°C, iar media maximă este de 28°C, în anotimpul de iarnă chiar şi temperaturile nocturne se situează în jurul valorii de 16°C, temperatura apei oceanului este cuprinsă între 22-26°C tot timpul anului.

  Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
Ziua (°C) 29 30 29 28 26 25 25 25 25 26 27 28
Noaptea (°C) 23 23 23 22 20 19 18 19 19 20 21 22
Precipitaţii (mm) 114 105 103 137 85 80 56 50 87 88 95 169

 

Atracţiile din Rio de Janeiro

Statuia lui Isus Cristos Mântuitorul, Corcovado

Emblema oraşului şi una dintre principalele atracţii din Rio este statuia lui Isus Cristos Mântuitorul  aflată pe vârful muntelui Corcovado lângă un perete stâncos care se înalţă din pădurea virgină. Statuia înaltă de 40 m şi cântărind 700 de tone este considerată ca fiind una dintre cele 7 Minuni ale Lumii Moderne. La statuie se poate ajunge cu tramvaiul sau cu taxiul. La baza statuii se ajunge prin escaladarea celor  200 de trepte, panorama este copleşitoare, dacă nu este ceaţă.

Muntele Pâine de Zahăr (Pão de Açúcar)

Un alt simbol din Rio este Muntele Pâine de Zahăr. Aici se poate ajunge cu telefericul sau pe jos. De pe vârful muntelui înalt de 400 m, se deschide o panoramă minunată asupra Golfului Guanabara,  plajei Copacabana şi asupra oraşului Rio de Janeiro. Costul telefericului este 44 Real/retur.

Plaja Copacabana

Litoralul de 5 km din Copacabana este unul dintre plajele cele mai renumite ale lumii. Pe ţârm se găsesc hoteluri de lux, o mulţime de curioşi şi comercianţi locali insistenţi, deşi Copacabana este cea mai cunoscută plajă din Rio, în oraş pot fi găsite locuri mult mai potrivite pentru scăldat şi odihnă liniştită.

Plaja Ipanema

Cea de a doua plajă renumită din Rio este Ipanema, care este frecventată şi de către localnici. Această plajă este mai puţin aglomerată decât cea din Copacabana. Tinerii brazilieni vin aici să se distreze, să joace volei şi fotbal.

Stadionul Maracanã

Vizitarea stadionului Maracanã este obligatoriu pentru iubitorii de fotbal. Acest stadion este cel mai mare stadion de fotbal al lumii, care dispune de mai mult de 100 000 de locuri. Stadionul Maracanã a fost construit cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 1950.

Centrul oraşului Rio de Janeiro (Centro)

În Centrul oraşului Rio obiectivele istorice se amestecă în mod interesant cu arhitectura urbană modernă. În casele vechi sunt multe muzee, cafenele şi magazine de artă industrială. Deoarece această parte a oraşului nu este dens populată, merită să fie vizitată ziua

 Ziua 25-02.12.2015.RIO DE JANEIRI- MILANO Mic dejun . Timp liber pina la ora 14 cind plecam spre aeroport pentru imbarcare si zbor la ora 17.00 spre Milano

 Ziua 26-03.12. MILANO. In cursul diminetii ajungem la Milano. Ne deplasam spre Bergamo pentru cazare la Hotel 3* situat central. Dupa cazare vom merge sa vizitam orasul vechi –o cetate medievala foarte bine conservata . Cazare la hotel 3* .

Ziua 27-04.12 .BERGANO-CONSTANTA . Mic Dejun .Ne deplasam la aeroport pentru zbor spre Constanta unde ajungem la ora 13.00 .

brazilia rio de janeiro estival.ro (1) paraguay asuncion (2) paraguay asuncion (5)

The National Congress in Buenos Aires, Argentina

The National Congress in Buenos Aires, Argentina

uruguay punta del este

uruguay punta del este

Waterfalls-everywhere-we-look. Valeries-favorite-loved-the-blue-eyes. (1) The-Devils-Throat-from-the-Brazil-side. iguazu rioTARIF  2250 €/ PERSOANA

CAZARE HOTELURI  3*-3*+

TARIFUL INCLUDE:  -bilet de avion Constanta –Milano –Constanta ( bagaj de cala de 32 kg ) ,bilet avion KLM (Gratuit bagaj de cala 23 kg ; suplimentar se poate solicita al 2-lea bagaj de cala de 23 kg- 20 € / bagaj/ sens ) Milano-Buenos Aires-Rio de Janeiro-Milano ; Bilet de avion Buenos Aires –Asuncion ; Bilet de avion Iguazu-Rio de Janeiro ; 24 nopti de cazare in camera de 2 locuri in hoteluri de 3*cu mic dejun : 1 noapte in Milano ; 4 nopti cazare Buenos Aires , 2 nopti in Montevideo ;1 noapte de cazare in Formosa ;  4 nopti de cazare in Iguazu  , 9 nopti de cazare in Rio de Janeiro  ;  1 noapte de cazare in Bergamo ( Milano ) ;

TARIFUL NU INCLUDE : -transfer microbuz/autocar CONSTANTA- Aeroport Kogalniceanu  ; Transferuri locale +transfer aeroport –hotel –aeroport  ( maxim 100 € /pers ) ; nu include intrarile la obiectivele turistice din program ( maxim 150 € /pers ) ; programele optionale orice alt serviciu care nu este inclus la tariful include ; asig. medicala ( 140 lei ) ; asigurarea storno 2 % din valoarea programului