SEJUR Craciun 2014 si Revelion 2015 in TURCIA-DUBAI-VIETNAM-CAMBOGIA –THAILANDA – 27 NOPTI /29 ZILE

Ziua 1-12.12– Istanbul . Intalnire la ora 14.00 (pentru zbor ) sau 15.00 pentru autocar si plecare la Istanbul . Sosire in Istanbul la ora 16.00 ( pentru avion ) sau 01.00 dimineata pentru autocar.  Cazare in Istanbul . – Hotel 3* situat in orasul vechi .

Ziua 2-13.12  . Istanbul / Dubai .Mic dejun .Transport cu metrou de la hotel la aeroport pentru Check-in ora 12.00 . Decolare la ora 15.35 . ZBOR  EMITARES ( durata 4 ore ) se ajunge in DUBAI la ora 21. 45. ! Dupa formalitatile de viza ne vom caza la un hotel din zona aeroportului .

Ziua 3-14.12 Dubai. Azi vom explora Dubaiul. Vom incepe cu Burj Khalifa cea mai inalta cladire! Inaltimea sa de 829,84 m o clasifica drept cea mai inalta cladire din lume. Faima sa s-a raspandit peste tot in mod natural, deoarece are foarte multe de oferit. Oricine s-ar bucura de o sedere in Burj Khalifa unde exista tot ce v-ati putea dori – hoteluri de lux, un mall, chiar si un lac, iar privelistea de sus este cea mai impresionanta. Daca ar trebui sa urcati pe scari ar dura 6 ore pana sa ajungeti la ultimul nivel. Cladirea in sine reprezinta un motiv intemeiat pentru a vizita Dubai, deoarece este cea mai deosebita realizare. Chiar linga Burj Khalifa vom gasi cel mai mare mall din lume. Este o parte a Burj Khalifa si contine 1200 de magazine. Toti maniacii dupa shopping vor fi fericiti sa viziteze acest miracol al arhitecturii si design-ului, dar aici exista si alte atractii mult mai interesante. Totul este acoperit de lux, nu s-a facut economie la nimic. In Dubai Mall veti mai gasi un cinematograf, un acvariu – cel mai mare acvariu suspendat din lume – si un patinoar. Seara o vom petrce la Fantana din Dubai care este situata in lacul de la Burj Khalifa ce se intinde pe aprox. 30 de acri. Apa ajunge pana la 30 m inaltime, iar privelistea este spectaculoasa mai ales atunci cand show-ul fantanii se combina cu luminile (6.600 de lumini si 25 proiectoare colorate), muzica si foc. Seara deplasare la aeroportul din Dubai pentru zbor spre Kuala Lumpur decolam la ora 21.45 . Zbor de noapte.

Ziua 4-15.12  Kuala Lumpur. Ajungem la ora 09.00 dimineta . Azi este zi de odihna / relaxare la piscine sau putem explora orasul . Cazarea este linga aeroport la 60 km de zona centrala a orasului. Cazare in Kuala Lumpur

Ziua 5-16.12. Kuala Lumpur  / Ho Chi Minh ( Saigon ) . Ne deplasam la aeroportul din Kuala Lumpur pentru zbor Air Asia direct spre Ho Chi Minh ( decolam la ora 14.45 – durata zbor 1 ora ) Sosim in Vietnam la ora 15.40. si dupa formalitatile de viza plecam care hotel .Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 6-17.12 Ho Chi Minh ( Saigon ) .Azi vom face un tur in Ho Chi Minh; turul incepe cu Templul Thien Hau, situat in Chinatown, apoi Piata Binh Tay, unde vom putea achizitiona suveniruri. Dupa pranz, vom vizita Muzeul de Razboi si Palatul Independentei (Reunification Hall), fostul Palat Prezidential. Vom continua turul pe jos si vom mai vedea vechea cladire a Postei din Saigon, Catedrala Notre Dame, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), Hotelul Continental, Opera si Primaria. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 7-18.12 SAIGON – DELTA MEKONG – SAIGON .Transfer din Ho Chi Minh la Delta Mekong. Ne vom imbarca pe un vas traditional si vom trece pe langa piata plutitoare Cai Be. Vom trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse. Vei descoperi minunate peisaje si vei observa viata traditionala din Delta Mekong. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 8-19.12 SAIGON. Astazi este zi libera pentru activitati individuale, tururi optionale sau shopping. Strazile centrale sunt pline de magazine si buticuri in care poti gasi cam tot ceea ce se gaseste intr-o tara occidentala, inclusiv haine de firma sau cosmetice consacrate in toata lumea. Obiecte traditionale, amintiri din razboi, bauturi vietnameze, hrana neconventionala, artizanat, fructe si legume se gasesc in piata Ben Thanh. Cazare in Ho Chi Minh hotel 3* .

Ziua 9 20.12. SAIGON – Phnom Penh. Deplasare cu autocarul spre Cambodgia ( durata transportului 7 ore – la granita vom lua viza de Cambodgia ) se ajunge in cursul serii  in Phnom Penh ( capitala Cambodgiei) . Ne deplasam la hotel pentru cazare in Phnom Penh .

Ziua 10 21.12. . Phnom Penh .Astazi vom vizita capitala Cambodgia.  Vom face turul orasului Phnom Penh. Vizitarea locului de promenada, impanzit de baruri cu aspect international, cu restaurante deschise in vilele coloniale datand din secolul al XIX-lea. Vizita la Toul Tompong Market, ,,piata ruseasca” este o experienta inedita: tarabe joase din lemn, o aglomeratie de marfuri si cea mai amare bariera, limba, deoarece khmerii nu stiu nici o limba straina. Muzeul National, care conţine peste 5000 de obiecte de arta, a fost construit de francezi in anul 1917 si adaposteste o serie intreaga de artefacte.  De asemena se viziteaza Daun Wat Phnom Penh, construita de catre doamna Daun Penh în 1372 pe un mic deal. Wat Phnom ramane cel mai inalt deal artificial din Phnom Penh si un cautat centru de agrement. Cina si cazare Phnom Penh .

Ziua 11-22.12 Transfer  catre Siem Reap. Vizitam : Cradle of Angcor Civilization, temple antice, construite intre secolele IX – XIII, fiind vechea capitala a Imperiului Khmer. Dupa- amiaza, plimbare cu barca pe raurile Tonle Sap, spre satul Khneas Chong si ,,Lacul Mare” din Cambodgia si cel mai mare din Asia, pentru a admira biodiversitatea care il transforma intr-o minune ecologica a lumii. Vizita si cumparaturi la Old Market & Colonial . Cazare Siem Reap.

Ziua 12- 13  23.12 -24.12 Siem Reap -Templele din  Angkor   .  Astazi se vor vizita – Templele din Angkor vom incepe cu Angkor Thom, cu celebrul Templu Bayon, compus din 54 de turnuri gotice decorate cu 216 fete zambitoare Avalokitesvara. Continuam cu  Templu Baphuon – o reprezentare piramidala a muntelui sacru Meru. Templul Baphuon, din nord-vestul Cambodgiei, descris drept cel mai mare puzzle din lume, datează din secolul XI şi a fost aproape de a se prăbuşi, în anii 1950, iar arheologii francezi au fost nevoiţi să îl demoleze, după care au consolidat fundaţia şi l-au reconstruit. Dejun. Dupa-amiaza se viziteaza Angkor Wat – una dintre cele mai mari si mai sacre cladiri din lume. Angkor Wat combină două planuri de bază ale arhitecturii templului Khmer: muntele templului si mai tarziu templul. Templul Phnom Bakheng, primul templu din regiunea Angkor, datand din primele decenii ale secolului al IX-lea este inconjurat de 108 de turnuri. Templele Bakong, Prah Ko si Prei Monli din Roluos, la sud de complexul Angkor, sunt asezate in asa fel incat oglindesc constelatia Corona Borealis. Templul Ta Prohm este templul inghitit de jungla al lui Jayarman VII . Cazare si cina Siem Reap.

Ziua 14-25.12. Siem Reap – Bangkok. Imbarcare in autocar pentru drum catre Thailanda Pattaya . Seara sosire in Bangkok si cazare.

Ziua 15 -26.12 Bangkok . Azi vom vizita Marele Palat. Acesta  este un complex de temple, palate şi clădiri oficiale. Clădirea principală datează din anul 1782 şi a găzduit casa regală a Thailandei de peste 150 de ani. Peisajul Marelui Palat este evidenţiat de acoperişuri multicolore, turnuri dantelate şi strălucitoare + Templul lui Buddha de Smarald – acesta Templul găzduieşte  si  Panteonul Regal-un pavilion folosit pentru păstrarea statuilor regilor decedaţi din dinastia Chakri. În sala tempului, pe un altar înalt de 11 m se află statuia lui Buddha, care măsoară 66 cm, sculptat într-un superb jad verde. ) . Vizita la Templul lui Buddha culcat, acesta este cunoscut sub numele  de Buddha la închinăciune sau Tempul Wat Pho. Este situat în spatele Templului Budha de Smarald. Este cel mai mare templul din Bangkok şi se numeşte aşa datorită statuii gigantice ce îl reprezintă pe Buddha Culcat, de 15 m înălţime şi 46 m lungime, suflat cu aur şi cu tălpile încrustate în sidef. . Vom continua cu vizitarea celui mai vizitat templu din ceramica Wat Arun . Acest templu se afla pe cealalta partea a raului Chao Phraya . Timp liber . Cazare Hotel 3*

Ziua 16 -27.12 Bangkok Vizita la Templul lui Buddha de aur, acesta  mai poartă denumirea de Wat Traimit. Templul este recunoscut datorita faimosei statui, Buddha de Aur,masiv, înaltă de 3 m şi o greutate de 5 tone .Apoi vom trece prin cartierul CHINA TOWN spre debarcader. Ne imbarcam in vaporasul care circula pe raul Chao Phraya care desparte Bangkok-ul in 2 parti  . La capatul traseului se afla o piata traditionala cu marfuri foarte ieftine. Cazare Hotel 3*.

Ziua 17- 28.12 . Bangkok –Pattaya . Pattaya, înseamnă „vântul musonic de sud-vest”, este cunoscut ca fiind locul unora dintre cele mai de succes staţiunii litorale din lume. Are un aspect modern, cu clădiri înalte. Este centrul Zonei Metropolitane Pattaya-Chonburi.Este un oraş cu o efervescentă viaţă de noapte, cu numeroase cluburi, bazare deschise non-stop, saloane de masaj thailandez, magazine şi mall-uri ce funcţionează până spre dimineaţă. Este un centru de shopping recomandat, cu preţuri bune şi marfă diversă şi de calitate.Timp liber/ plaja.Cazare in Pattaya in Hotel 3* .

Ziua 18  29.12 Pattaya Timp liber .Plaja. Plaja Pattaya este situată în apropierea centrului oraşului, a magazinelor, hotelurilor şi barurilor. De-a lungul plajei însă apa este destul de poluată de numeroasele schi-jeturi şi bărci de viteză. Plaja Jomtien este o destinaţie populară printre cei ce doresc petrecerea unei vacanţe în familie sau printre amatorii practicării sporturilor nautice. Cazare in Pattaya la Hotel 3*.

Ziua 19 30.12 Pattaya .Timp liber.Plaja.Optional: Excursie la Insula de Corali, aceasta se află la 7,7 km de Pattaya şi este vestită pentru plajele frumoase, apă curată şi abundenţa recifilor de corai care pot fi vazuţi dintr-o ambarcaţiune cu fundul de sticlă sau făcând scufundări. Cea mai cunoscută plajă este Ta Waen, cu o lungime de 750 km.Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cazare in Pattaya la Hotel  3*

Ziua 20 31.12 Pattaya Timp liber.Plaja. Pattaya. Timp liber pentru plaja si cumparaturi . Cazare in Pattaya la Hotel 3*. Seara ne pregatim pentru a sarbatorii REVELIONUL  in stilul Thailandez  , Revelionul 2557-2558 pe plaja cu focuri de artificii. In THAILANDA anul oficial este 2557 si se trece la 01.01 in 2558 !  2000  erei creștine, este acelaș 

Optional: Excursie la  Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya(cea mai mare galerie de bijuterii din lume) .Cazare in Pattaya la Hotel 3*.

Ziua 21 01.01- Ziua  26 06.01 Pattaya. Timp liber pentru plaja si cumparaturi . Cazare in Pattaya la Hotel 3*

Ziua 27 07.01- Pattaya / Bangkok –Dubai . Check out din hotelul si transfer la Aeroport in Bangkok  140 km ( durata 2 -3 ore in functie de trafic )  pentru imbarcare la ora 13.55. Decolam la ora 15.55  cu compania Emirates cu escala  in Dubai unde ajungem la ora 19.50 .  durata escalei 18 ore . Cazare in Dubai .

Ziua 28 08.01 Dubai . La ora 12.00 deplasare la aeroport pentru zbor spre Istanbul. ( durata total a zborului este de 4 ore ) decolam la ora 14.35 .Sosire in Turcia – Istanbul la ora 17.35 . Transfer la hotel si cazare . Timp liber pentru cumparaturi . Cazare in Istanbul hotel 3*.

Ziua 29 09.01. Mic dejun . Se continua vizitarea orasului . Dupa amiaza la ora 14.00 (pentru avion ) sau 18.00 imbarcare in autocarul care ne va duce acasa. Sosire in Constanta in jurul orei 16.00 (pentru avion ) sau pentru autocar 06.00 dimineata pe 10.01.2015 .

 

TARIF  2150 €/ PERSOANA

VA RUGAM NU UITATI DE FOTOGRAFII !!!!

CAZARE HOTELURI  3*   

TARIFUL INCLUDE:  – bilet avion Emirates ( companie aeriana de 5* -Gratuit bagaj de cala 30 kg ) Istanbul- Dubai-Kuala Lumpur- Ho Chi Minh – Bangkok –Istanbul ; 27 nopti de cazare in camera de 2 locuri in hoteluri de 3*: 2 nopti cazare Istanbul ,2 nopti in Dubai ; 1 noapte in Kuala Lumpur ,4 nopti in Saigon (Ho Chi Minh ) , 2 nopti Phnom Penh ; 3 nopti in Siam Reap , 3 nopti Bangkok ,  10 nopti in Pattaya ;

 

TARIFUL NU INCLUDE :transfer microbuz/autocar CONSTANTA- ISTANBUL- CONSTANTA ( 200 lei /pers  sau avion Constanta- Istanbul 120 € / pers dus-intors  taxe de aeroprt incluse )  ; Transferuri locale + Bilet autocar Siem Reap-Bangkok ( maxim 100 € /pers ) ; taxa de viza Vietnam cca 40 € /pers ; taxa de viza THAILANDA cca 25 €/pers; viza Cambodgia ( aprox. 30 $ ) nu include intrarile la obiectivele turistice din program ( maxim 150 € /pers ) ; programele optionale orice alt serviciu care nu este inclus la tariful include ; asig. medicala ( 140 lei ) ; asigurarea storno 2 % din valoarea programului

  IMG_1325 IMG_1224 IMG_8711 (1280x853) IMG_8639 tailanda bangkok palatul regal PIATA PLUTITOARE BANGKOK THAILANDA palatul regal bangkok templu thailanda thailanda piata plutitoare bangkok TEMPLUL DE MARMURA BANGKOK vietnam orezarii  vietnamezi ASIA CAMBOGIA angkor wat siam SIEM reap (103) ASIA CAMBOGIA angkor wat siam SIEM reap (102) ASIA CAMBOGIA angkor wat siam SIEM reap (107) ASIA CAMBOGIA angkor wat siam SIEM reap (104) Emirates Towers dubai sejur dubai mall fantinile cantatoare dubai emiratele arabe unite (1) sejur burj al arab DUBAI EMIRATELE ARABE UNITE